Om oss

Hvorfor velge Norsk Vektertjeneste?

Norsk Vektertjeneste har levert kvalitetsmessige vektertjenester i Stor Oslo siden 1993. Vi har svært liten gjennomtrekk av ansatte, og består i dag av 75 vektere i Oslo, disponerer over 150 deltid og tilkallingsvektere på Østlandet

For å komplettere og kvalitetssikre vår tjeneste ytterligere samarbeider Norsk Vektertjeneste med Safe4 Security Group AS når det gjelder Alarmstasjons og overvåkingstjenester. Safe4 har i dag 43 ansatte, hvorav 23 er direkte tilknyttet Alarmstasjonen.

Gjennom leveranser av til dels komplekse vekter oppdrag i over 20 år, besitter Norsk Vektertjeneste tung kunnskap og erfaring i ledelse og drift av store Sikkerhets oppdrag.

Vi er vant til å levere komplekse sammensatte sikkerhetsløsninger gjennom i tidligere selskap.

Norsk Vektertjeneste har i de senere år investert i turnus og kvalitetssikringssystem som gjør at vi kan ha oversikt over alle vektere, oppdrag, oppgaver og avvik i realtid. Samarbeidet med Safe4 Alarmstasjon gjør at vi har full kontroll 24/7. Gjennom automatiserte rutinemeldinger inn til Alarmstasjonen er sikkerheten til våre ansatte overvåket på en profesjonell måte. Systemene gjør at vi kan kvalitetssikre leveransene, følge opp avvik, kjøre ut statistikker og rapporter i vårt kvalitets system (GuardTools), samt ha full kontroll over alle ressurser i Turnus ARMS. Operatørene ved Alarmstasjonen er også meget godt kjent med bruken av CIM som rapporterings- og avvikssystem fra tidligere selskap. Ledelsen hos Safe4 har sertifisering fra One-Voice til å implementere Crisis Insident Management systemer hos nye brukere.

Norsk Vektertjeneste er et offentlig godkjent vaktselskap opprettet i 1993. Vi er en av de største utfordrerne til de 2 største selskapene i vår bransje.

Norsk Vektertjeneste AS er godkjent som miljøfyrtårn, medlem av Næring for Klima, og bruker KUN elektriske biler. Nominert til årets miljøpris 2014

Vi har 7 elektriske biler som utfører oppdrag i Oslo og omegn. Vi dekker i Oslo avd. fra ytterpunkt Tusenfryd - Skedsmokorset - Fetsund - Asker.
Vi fokuserer sterkt på vår miljøprofil, vi har kun elektriske biler. Miljøfyrtårn. Næring for klima.

Norsk Vektertjeneste AS er en profesjonell leverandør som i tillegg er svært fleksible og er opptatt av å leverer sikkerhetsløsninger skreddersydd for sine kunder. Norsk Vektertjeneste AS er et meget konkurransedyktig alternativ til de store sikkerhetsselskapene, og har en profil som vi mener vil passe spesielt godt for kunder.

Selskapet har per dags dato 75 vektere i Oslo, disponerer over 150 deltid og tilkallingsvektere på Østlandet. Norsk Vektertjeneste har sitt hovedkontor i Smalvollveien 44 på Bryn i Oslo

Norsk Vektertjeneste samarbeider med en rekke ulike håndverkere for å agere raskt og gjenopprette sikkerheten ved bl.a.: vannlekkasjer, glassbrudd, feil på alarmer, innbrudd.

Vi har opparbeidet oss solide referanser gjennom mange års drift.

Nøkkelpersonell


Rolf Thorkildsen
Driftssjef
48484804
rolf.thorkildsen@toma.no


Arrangement ansvarlig
982 57 352
bjorn.oien@toma.noKarl Erik Søderstrøm
Driftssjef
905 42 206
karl@toma.no


Salgs og Driftskoordinator
415 23 980
kine.krane@toma.no